• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Dressurstøvel Vegan Alberto Fasciani - Bestillingsvare 40dgr.

  • 5 600,-

Green Soul Collection - Veganske støvler Kunstlær. Dressage Vegan er en ridestøvel laget i en ny generasjon pustende og løsemiddelfri mikrofiber, superbestandi


På lager.
Dela
Leverantör: Alberto Fasciani
Green Soul Collection - Veganske støvler 
Kunstlær. Dressage Vegan er en ridestøvel laget i en ny generasjon pustende og løsemiddelfri mikrofiber, superbestandig og vanntett. Som de andre støvlene som er inkludert i denne samlingen, er det ingen komponenter av animalsk opprinnelse som brukes i produksjonen. 
Denne stilen kombinerer eleganse, slik disiplinen krever, og komfort: en ny ide om veganske ridestøvler med innovative funksjoner som du aldri har sett før på hestemarkedet. Den er utstyrt med glidelås foran og gummisåle. 
Disse materialene er testet og godkjent av våre toppryttere over hele verden. Mr. Fasciani designet og laget disse spesialproduktene som er ekstremt enkle å behandle og rengjøre: de kan vaskes i vaskemaskinen (maks 30 °). For å rengjøre dem er det viktig å ikke bruke kremer eller kjemikalier: bare vann og litt nøytral såpe vil være nok! 
100% laget i Italia 
Detaljer: mikrolim børstet mikrofiber Farge: svart  Firkantet tå, Svampete fôr, Normal i størrelsen - Tilgjengelig i 16 benstørrelser