• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Kandarhodelag fra Microtec

  • 2 199,-

"Klassisk" dobbelt hodelag laget av det beste skinnet Fantastisk kantstein laget av beste kvalitet, skinn. Med svensk nesebånd, mykt fôret hakeunderla


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

"Klassisk" dobbelt hodelag laget av det beste skinnet 

Fantastisk kantstein laget av beste kvalitet, skinn. Med svensk nesebånd, mykt fôret hakeunderlag og bredt, anatomisk formet hodeplagg og robuste spenner i rustfritt stål. En annen fin detalj er den pregede Equine-Microtec-logoen på hodestykket. Nesebåndet og hodestykke er foret med en myk skinnpute. Fortauskanten leveres med glatte skinntøyler og snaffle tøyler med stenger.

Hodebåndet dekorert med store rhinestones er en skikkelig blikkfang og gir hesten din enda mer "Glød". Det edle dobbelt hodelaget leveres i en fløyelspose av høy kvalitet, som også er ideell for lagring. Fortauskanten er tilgjengelig i klassisk svart eller i elegant brun.

Å kjøpe lær er et spørsmål om tillit!

Equine-Microtec garanterer best utførelse, materialer av høyeste kvalitet og en skånsom, miljøvennlig og utelukkende vegetabilsk garvningsprosess.

EQUINE MICROTEC lærvarer er utelukkende håndplukket bøffellær, produsert i en skinnprodusent som har vært i familien i mer enn tre generasjoner og spesialiserer seg på hesteseler.

Solingen utføres med utelukkende økologiske, ufarlige, vegetabilske solingsadditiver (velbeskyttet familieoppskrift) fra ekstrakter av forskjellige tresorter, bark, blader og frukt, uten giftig krom. Denne spesielle solingsprosessen fører til et fast og robust, men samtidig veldig smidig og uknuselig skinn, som må hvile i minst seks uker etter garvningsprosessen før videre behandling. Dette gir læret vårt en typisk patina og en egen makeløs karakter.