• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

"FLANELL TOUCH" Vattert dekken fra Microtec

  • 1 899,-

Perfekt svettefunksjon og ekstra varme - ikke lenger et problem med det vatterte funksjonelle teppet Flannel TouchVårt vatterte funksjonelle teppe "Flannel Touc


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

Perfekt svettefunksjon og ekstra varme - ikke lenger et problem med det vatterte funksjonelle teppet Flannel Touch

Vårt vatterte funksjonelle teppe "Flannel Touch" er det perfekte svetteteppet for klippte hester som trenger ekstra varme og kjøler seg raskt ned. Med Microtec®-funksjonelle fiber absorberes fuktighet og fuktighet umiddelbart aktivt fra pelsen og transporteres til utsiden, hvor de raskt kan fordampe. Den lette, koselige og varme fôringen hindrer hestene i å kjøle seg ned og regulerer temperaturen. Lange ventetider til hesten din er tørr hører fortiden til med dette teppet.

Den avtakbare, ekte lammeskinnbeskytteren av høy kvalitet er en lettelse for hesten din og forhindrer press på det følsomme manken. Det myke ytre stoffet har en flanellignende følelse, og quiltingen gjør teppene til et absolutt blikkfang.

Takket være det ergonomiske snittet og et kileformet tillegg på haleklaffen, har teppet en sikker passform til tross for god bevegelsesfrihet.

For montering, legg et rent, tynt teppe under det vatterte funksjonelle teppet "Flannel Touch", slik at det ikke blir tilsmusset ved et uhell