• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Halsdel Microtec ONE Svetteteppe

  • 399,-

Halsstykke '' Microtec ONE '' - det perfekte tillegget for enda mer beskyttelse og komfort for hesten dinDette nakkestykket er et ideelt tillegg til '' MICROTEC


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

Halsstykke '' Microtec ONE '' - det perfekte tillegget for enda mer beskyttelse og komfort for hesten din

Dette nakkestykket er et ideelt tillegg til '' MICROTEC® ONE '' svetteteppe, men passer også fantastisk til det multifunksjonelle teppet "Microtec Mesh".

Utstyrt med vår Micotec® funksjonelle fiber innvendig, absorberer den aktivt svette og fuktighet og transporterer fuktigheten til utsiden. Etter fordampning forblir ingen fuktighetsfilm på nakken. Hestens nakke er tørr på kort tid og holder seg varm og varm!

Det elastiske hodebåndet forhindrer at nakken glir og sørger for optimal passform.

To "Quick Release" -lukninger tillater sikker og rask lukking og åpning. To høykvalitets borrelåsfester fester og fester nakken til taket. 

Halsstykket '' MICROTEC® ONE '' er tilgjengelig i fargene Graphite / Silver og Anthra / Graphite for å matche svetteteppet. Størrelsesspesifikasjonene refererer til teppestørrelsene som hesten din normalt bruker.

Sikkerhet gjennom synlighet - Alle nakkedelene er kantet med reflekterende tape for å matche hesteteppene våre. Dette betyr at du og hesten din blir lagt merke til mange ganger tidligere i skumringen og i mørket.

Vaskes på 60 °, vaskes separat eller med lignende farger