• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

"KEEP WALKING" Walkerteppe Microtek

  • 1 099,-

Praktisk og svært funksjonell "KEEP WALKING" dekken med vår velprøvde Microtec® funksjonelle fiber inni vil ikke bare inspirere deg. Den spesielle funksjonelle


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

Praktisk og svært funksjonell "KEEP WALKING" dekken med vår velprøvde Microtec® funksjonelle fiber inni vil ikke bare inspirere deg. Den spesielle funksjonelle fiberen absorberer umiddelbart fuktighet fra pelsen og transporterer den ut. Rask fordampning sørger for at ingen fuktighetsfilm blir liggende i taket. Den sensitive hestens rygg holder seg varm og tørr.

Cashmere Touch visner beskyttelse og den polstrede bryststroppen sørger for at teppet ikke gnuer selv når det er slitt i lange perioder, og at hesten din føler seg komfortabel.

Høykvalitets 'Quick Release' fester på begge sider sørger for at brystbåndet kan åpnes og lukkes raskt og trygt. På grunn av det ergonomiske snittet, passer hestevalderteppet perfekt og gir hesten din optimal skulderfrihet, så ingenting gnir under trening i hestevandreren.

En elastisk halerem og en halestreng sørger også for at teppet sitter ordentlig.

Sikkerhet gjennom sikt - alle hesteteppene våre er kantet med reflekterende tape. Reflektorer øker synligheten ved skumring og i mørket mange ganger. Du og hesten din kan sees mye tidligere i skumring og i mørket.

Vaskes på 60 °, vaskes separat eller med lignende farger.