• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Microtec COOLER Kjøleteppe

  • 899,-

Dette innovative kjølesettet kan brukes raskt og enkelt i nesten alle staller og gir effektiv kjøling for mennesker og dyr på varme dager. Bare å dyppe den medf


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

Dette innovative kjølesettet kan brukes raskt og enkelt i nesten alle staller og gir effektiv kjøling for mennesker og dyr på varme dager. Bare å dyppe den medfølgende posen med teppet ned i en bøtte med vann og vride den ut, kjøler nettingstoffet hestens kroppstemperatur forsiktig, jevnt og jevnt ved hjelp av fordampningskjøling. Overoppheting av hestene, for eksempel under transport om sommeren eller etter anstrengende trening, kan unngås, kjøleeffekten kan også ha en positiv effekt på regenerering og ha en betennelsesdempende effekt. I stadig varmere og tørrere somre kan du spare vann på lang sikt, ettersom langvarig dusjing av hesten ikke lenger er nødvendig.

Teppene og nakkedelen festes raskt og enkelt til hesten med magnetiske fester, og et elastisk pannebånd sørger for at nakkedelen passer godt. Håndkleet kan ideelt sett brukes som kjølehals eller skjerf for rytteren. Teppet avkjøles ikke bare, men gir også god fluebeskyttelse.

 Settet med 3 består av et teppe, nakkestykke og håndkle (40 x 100 cm) laget av funksjonelt mesh-stoff. Leveransen skjer i en praktisk pose, som fungerer både som oppbevaring og kan brukes under påføring. Ikke la hesten være uten tilsyn med teppet.