• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Microtec One Svetteteppe

  • 1 499,-

 MICROTEC® ONE '' svetteteppe - testet av profesjonelleVår toppmodell absorberer aktivt og raskt svette og sparer mer enn en tredjedel av tørketiden. 


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

 MICROTEC® ONE '' svetteteppe - testet av profesjonelle

Vår toppmodell absorberer aktivt og raskt svette og sparer mer enn en tredjedel av tørketiden. Microtec®-funksjonell fiber på innsiden absorberer umiddelbart svette og fuktighet fra pelsen og transporterer den til utsiden av det spesielle Dry Plus Microtec-stoffet. Si farvel til lange ventetider og gjentatte skift til hesten din er tørr.

'' MICROTEC® ONE '' svetteteppe gir hesten din tilstrekkelig bevegelsesfrihet. Det ergonomiske snittet, de avtakbare tverrstroppene på begge sider, to båndstropper, en halesnor og T-låsen i brystområdet sørger for at teppet sitter ordentlig. Det glatte ytterstoffet hindrer halm og flis i å klebe seg.

Den lange, avtakbare todelte lammeskinnsbeskyttelsen forhindrer ubehagelig gnaging og trykk på manken og understreker verdien av dette premiumteppet. En ren feel-good opplevelse for hesten din!

'' MICROTEC® ONE '' svetteteppe er tilgjengelig i fargene Graphite / Silver og Anthra / Graphite. Matchende nakkedel er også tilgjengelig.

Sikkerhet gjennom sikt - alle hesteteppene våre er kantet med reflekterende tape. Dette betyr at du og hesten din blir lagt merke til mye tidligere i skumring og i mørket.

For montering, legg et rent, tynt teppe under "Microtec One" svetteteppe, slik at det ikke blir tilsmusset ved et uhell.