• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Multifunksjonelt Teppe Microtec Mesh

  • 1 199,-

Multifunksjonelt teppe '' Microtec®-Mesh ''Det stilige og tidløst elegante multifunksjonelle teppet '' Microtec®-Mesh '' er polstret med vår unike Microtec®-fun


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

Multifunksjonelt teppe '' Microtec®-Mesh ''

Det stilige og tidløst elegante multifunksjonelle teppet '' Microtec®-Mesh '' er polstret med vår unike Microtec®-funksjonelle fiber i området med det lange ryggbåndet opp til trapezius-muskelen så vel som i buen og brystområdet.

Det øvre materialet over fôret er laget av et sterkere, glatt stoff. Den tofargede 3D-meshinnsatsen sørger for en sikker fluebeskyttelse, ettersom hestens bevegelse skaper et iriserende utseende og konturendring. Dette betyr at insekter unngår taket så snart de nærmer seg. Hesten din vil takke deg!

"Quick Release" -lukningen sørger for en sikker passform og sørger for rask åpning og lukking. Det ergonomiske snittet gir hesten din mye bevegelsesfrihet.

Det multifunksjonelle teppet `` Microtec®-Mesh '' er spesielt godt egnet for overgangen mellom kalde og varme årstider så vel som for transport. Maskinsatsen sørger for tilstrekkelig luftsirkulasjon, foringen med Microtec®-funksjonell fiber hindrer ryggmusklene i å kjøle seg ned.

En elastisk halerem og en halestreng sørger for at teppet holder seg på plass.

Teppet kan enkelt kombineres med nakkedelene '' TO TONE '' eller '' MICROTEC® ONE ''.

Sikkerhet gjennom synlighet - selvfølgelig er våre multifunksjonelle tepper også innrammet med reflekterende tape. Dette betyr at du og hesten din er synlige for andre mange ganger raskere i skumringen og i mørket.

Vaskes på 60 °, vaskes separat eller med lignende farger.