• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

"SHIELD" fluedekken fra Microtec

  • 1 899,-

'' SHIELD ''Det ekstremt robuste "SHIELD" utendørs fluedekkenet er tilgjengelig komplett med en nakkeseksjon, en ekstra bred mageflaff og en lang haleklaff.Stru


På lager.
Dela
Leverantör: Microtec

'' SHIELD ''

Det ekstremt robuste "SHIELD" utendørs fluedekkenet er tilgjengelig komplett med en nakkeseksjon, en ekstra bred mageflaff og en lang haleklaff.

Strukturforsterkende innlemmet mikrogarn gjør teppet insektsikkert og med 1680D praktisk talt uforgjengelig. En ekstra innebygd gnagsbeskyttelse i bryst- og bueområdet unngår gnagsår og gjør bruk av teppet til en god opplevelse for hesten din.

Til tross for sin solide struktur er teppet mykt, flytende, luftgjennomtrengelig og pustende og forhindrer opphopning av varme. De kryssede stroppene for å forskyve trekkpunktet gjør brystfeste betydelig mer elastisk uten å begrense bevegelsesfriheten.  

Mageklaffen er festet på begge sider av 6 snapkroker og er lett å lukke og åpne. Takket være det integrerte elastiske båndet tilpasser det seg perfekt til hestens kropp.

Halsdelen er koblet til metallringene festet til taket med 4 solide borrelåsfester. Ekstra borrelås på undersiden av nakken og et elastisk hodebånd sørger for optimal passform. Teppet inkluderer en elastisk halerem og 2 benstropper.

Sikkerhet gjennom synlighet - alle hesteteppene våre er kantet med reflekterende tape. Dette betyr at du og hesten din er synlige for andre mange ganger raskere i skumringen og i mørket.

 For montering, vennligst legg et rent, tynt teppe under "Shield" fluedekkenet slik at det ikke blir tilsmusset ved et uhell.