• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Stevneskjorte DAME - Cavalliera

  • 890,-

Beskrivelse Et friskt alternativ for skjorte som forener eleganse og teknologi. Laget av pustende, fremførende stoffer som skaper en lett og smigrende showskjo


På lager.
Dela
Leverantör: Cavalliera
Beskrivelse 
Et friskt alternativ for skjorte som forener eleganse og teknologi. Laget av pustende, fremførende stoffer som skaper en lett og smigrende showskjorte, kombinert med ensidig, prikkete blonderhylse i raglan-stil, som øyeblikkelig løfter ethvert ryttersk look. Den kontrastfylte rørføringen er den perfekte finpussen på denne skjorten, som er en hesteskapsklær. Maskinvaskbar og enkel å ta vare på.
Den har et tidløst design og atletisk funksjonalitet som appellerer til ryttere av enhver disiplin. Bruk denne ekstra feminine rideshowskjorta og vær en ekte Dame. Finnes i kort og lang erme. 
Stoff og stell 
Vask Cavalliera-skjorten med lignende farger og følg vedlikeholdsinstruksjonene nøye. Knappen opp eller glidelåsen opp og vend den inn og ut. Ikke fyll på vaskemaskinen. Sett vaskemaskinen på en lav spinn-tørr. Tørk skjorta på en kleshenger og strekk kragen, mansjettene og frontplatene mykt. Ikke vri skjorten. En lett stryking kan være ønskelig for den ekstra finpussen.