• Rytterhjørnet AS - No923659889Mva Leter du etter noe spesielt, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan finne det meste !
Fri frakt ved kjøp over 500:- / Rask levering

Stevneskorte CONTESSA langermet - Cavalliera

  • 990,-

Beskrivelse Laget av et lett ytelsesteknisk stoff kombinert med sofistikert stripete blonder ermer i raglan-stil. Ekstremt feminint, men komfortabelt og so


På lager.
Dela
Leverantör: Cavalliera


Beskrivelse

 Laget av et lett ytelsesteknisk stoff kombinert med sofistikert stripete blonder ermer i raglan-stil. Ekstremt feminint, men komfortabelt og softwear, den moderne oppdateringen av showskjorter, en blanding av iøynefallende design og funksjonalitet. Den har et tidløst design og atletisk funksjonalitet som appellerer til ryttere av enhver disiplin. Maskinvaskbar og enkel å ta vare på. Det anbefales å bruke fargefanger for første vask. Finnes i kort og lang erme. Bruk denne ekstra feminine rideshowskjorta og vinn showet og hans hjerte på samme tid. 

Stoff og stell

 Vask Cavalliera-skjorten med lignende farger og følg vedlikeholdsinstruksjonene nøye. Knappen opp eller glidelåsen opp og vend den inn og ut. Ikke fyll opp vaskemaskinen. Sett vaskemaskinen på en lav spinn-tørr. Tørk skjorta på en kleshenger og strekk kragen, mansjettene og frontplatene mykt. Ikke vri skjorten. En lett stryking kan være ønskelig for den ekstra finpussen.